Waarom lease?

Lease verlaagt voor jou de financiële aankoopdrempel: je hoeft namelijk geen dure investering te doen en zo houd je financiële speelruimte om andere investeringen te kunnen doen. Los van het spreiden van de dure investeringskosten, heb je zekerheid doordat je iedere maand dezelfde kosten hebt, wat duidelijk is voor de budgettering.

Financial lease

Bij deze leasevorm ben jij als klant de economische eigenaar van het object. De leasemaatschappij waarbij je de machine least, is de juridische eigenaar. Het materieel blijft bij jou op de balans staan, omdat jij de economische eigenaar bent. Aan het einde van het leasecontract word je automatisch ook de juridische eigenaar van het object en is het dus helemaal van jou.

Met financial lease zijn er verschillende belastingvoordelen te behalen, waaronder een investeringsaftrek. De investeringsaftrek betekent dat je een bedrag van je winst af kan trekken wanneer je hebt geïnvesteerd in een bedrijfsmiddel.

Operational lease

Deze leasevorm lijkt veel op huren. De leasemaatschappij maakt een totaalaanbod inclusief onderhoud, reparatie en eventuele verzekeringen waarvoor jij een vast bedrag per maand betaalt. De machine staat niet bij jouw bedrijf op de balans. De leasemaatschappij is dus zowel de juridische als de economische eigenaar van de machine. Aan het einde van de leaseperiode blijft het object in het bezit van de leasemaatschappij of heb je de optie om het te kopen.

Meer weten

Lease bij huureenheftruck.nl

Bij huureenheftruck.nl bestaat de mogelijkheid tot het leasen van zowel gebruikt als nieuw intern transport materieel. Je kunt hierbij denken aan heftrucks, reachtrucks, pompwagens en zelfs voor het schoonhouden van uw bedrijfsruimte bestaat er de mogelijkheid tot het leasen van een veeg- of schrobmachine. Beide leasevormen (operational en financial) zijn mogelijk.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 073-8889161.

Meer weten